Vi er alltid på jakt etter flere
band/artister/kunstnere som vil gi ut ting hos oss.

Hvis du eller dere ønsker å gi ut musikk og er kvinner eller ikke-binære og/eller skeive så hører vi gjerne fra deg/dere!

Vi håper vi kan bidra til at flere kvinner, ikke-binære og skeive gir ut musikk med vårt lavterskel tilbud, og vi er ikke på jakt etter kommersielle prosjekter. Vi gir veldig gjerne ut til eksperimentelle, sære sideprosjekt! Og moroprosjekter. Ting som er gøy og spennende! Målet vårt er å bidra til å utvide den feministiske og skeive musikkscenen i Norge. Det er dermed dette som blir godbiten med å være med hos oss, dette fellesskapet som vi forhåpentligvis får skapt.

Vi er (ikke overraskende håper vi) pengeløse og kan ikke være med å bidra økonomisk, men vi kan gi ut ting digitalt og jobbe med (veldig DIY) distribuisjon og formidling av en selvbetalt fysisk utgivelse. Vi tjener ingen penger på å drive selskapet og har dessverre ikke ubegrensa mengde fritid, så vi vil derfor velge ut prosjekter å jobbe med ut i fra hva vi selv blir gira på og basert på om vi tror vi har noe å bidra med. Men vi har MYE kapasitet og er gira på mye, så for all del send send send!

Send oss gjerne en mail på plateselskapet@oliviasrekorder.no med musikken og beskrivelse av deg/dere og utgivelsen. Jo mer finurlig og inngående informasjon, jo bedre!

Vi gleder oss til å høre!


plateselskapet@oliviasrekorder.no

ved Synneva Gjelland og Maria Refsland